Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Poništi

.

Recent Posts

Search

Prodaja satova - modeli koji nikada ne izlaze iz mode

Prodaja satova - modeli koji nikada ne izlaze iz mode

System Administrator Jan 17, 2018 Uncategories 0 Comments

Prodaja satova renomiranih svetskih dizajnera je stvar luksuza i prestiža.

Ni jedan outfit nije potpun bez odgovarajućih aksesoara. Oni daju savršenu završnicu odevnoj kombinaciji i imaju moć da i najjednostavnije komade garderobe pretvore u glamurozni look.

Prodaja satova datira još od 16. veka

Značaj ovih sitnica uvideli su još početkom 16. veka muškarci koji su svoj status u društvu pokazivali grbovima u vidu broševa a nosili su ih na šeširima i ukrasnim štapovima za šetanje, dok su u Viktorijansko doba obavezni modni dodaci ženama bile elegantne rukavice i kišobrani ukrašeni čipkom koji su ih štitili od sunca.

Status omiljenih sitnica ni danas se nije promenio - svaka žena će izdvojiti malo bogatstvo za omiljenu torbu, a muškarci za skupoceni kaiš. Međutim, postoji jedan komad koji privlači pažnju oba pola. Reč je o ručnom satu. Biti tačan osnovna je karakteristika uspeha te ovaj aksesoar u poslovnom svetu “igra” važnu ulogu ne samo u dobijanju posla, već i kasnije, za vreme poslovnih sastanaka, razgovora sa klijentima kao i tokom radnog dana u odnosu sa saradnicima i nadređenima. 

Bez obzira na modni stil, prodaja satova ovih modela predstavlja dodatak koji nosite svakog dana i koji se u svakom trenutku mora slagati sa vašim business outfitom. Upravo zato, pravi izbor su jednostavni i elegantni modeli koji nose epitet vanvremenskih.

Prestižni satovi svetski poznatih dizajnera

Dizajniran od strane Louisa Cartiera 1916. godine, legendarni Tank sat je ikona modernog časovničarstva. Predstavlja savršen spoj tehničkih mogućnosti i geometrijskog dizajna, te ne čudi da više od jednog veka poznata kuća Cartier iznova redizajnira ovaj model. Da je reč o vrhunskom kvalitetu govori i podatak da glumac Rudolph Valentino tokom snimanja filma “The Son of the Sheik” nije želeo da skine svoj omiljeni sat, a rado su ga nosili i Andy Warhol i princeza Dajana.

Kada se pomene francuska modna kuća Hermès prva asocija je čuvena Birkin torba. Malo iskusnije modne znalce Hermès asocira na drugi aksesoar - Cape Cod sat. Pravouganog kućišta i elegantnog kaiša, klasičan, a ipak trendi što je bio cilj Henrija d’Orignyja kada je 1991. godine svetu predstavio svoj dizajn. 1998. kreator Martin Margiela je Cape Cod podigao na viši nivo dajući mu neodoljivi dvostruki kaiš koji predstavlja pravu odliku ovog luksuznog brenda. 

Prodaja satova, vanvremenskih modela

Priču o vanvremenskim satovima ne možemo zamisliti bez Rolex Datejust modela. Klasičnog, a funkcionalnog dizajna odoleva svim trendovima te je postao jedan od najpoznatijih i najprodavanijih satova na svetu. Na tržište se pojavio 1945. godine kao prvi sat koji automatski menja datum. Takođe, za ovaj model kreirano je i vodootporno kućište, kao revolucionarna narukvica i kopča kako bi besprekorno stajao na različitim zglobovima.

 Veliki uticaj u istoriji časovničarstva ostavila je kuća Pathek Phillipe. Osnovana je davne 1839. godine i vrlo brzo je stekla popularnost među bogatima i slavnima, uključujući kraljeve i pape, te se i danas ovo ime vezuje za najskuplje modele od kojih neki dostižu višemilionsku cenu. Zaštitni znak je Calatrava sat kreiran 1932. godine. Svojim čistim linijama koje odišu elegantnom jednostavnošću i vintage dizajnom, sigurna sam, da će zadovoljiti ukuse i novih generacija ljubitelja satova.

Prodavnica satova Crazy Time, nudi veliki izbor satova poznatih brendova. Dođite do nas ili pogledajte šarenoliku ponudu i modele na našem sajtu www.prodaja-satova.rs

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*