Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Poništi

.

Recent Posts

Search

Police muški satovi

Police muški satovi

System Administrator Dec 29, 2017 Uncategories 0 Comments

Police muški satovi za sezonu 2018. ostavljaju bez daha. Pristupačna cena i odličan dizajn je ono što ovaj brend izdvaja u odnosu na druge.

Osnovan 1983. godine, Police se odmah isticao kao brend sa prepoznatljivim upečatljivim karakteristikama. Zbog svog specifičnog osećaja za detalje i stil, ubrzo je postao voljen i cenjen od strane mnogih zaljubljenika u modu. Ovaj italijanski brend se pojavio u doba kada su sunčane naočare postale modni trend, a ne samo funkcionalni predmet.  . Tokom devedesetih godina Police je postao pravi fenomen sa svojim plavim staklima koja su tada postala zaštitni znak ovog brenda. Tokom godina, Police je stvorio jedan široki životni modni koncept, koji sada uključuje parfeme, satove, nakit, sitne kožne detalje i odeću. Stil brenda je oštar, sa urbanim, metropolitskim naglaskom. Dizajn Police je namenjen avanturističkim, nezavisni, i buntovnim muškarcima i ženama.

Police satovi su poznati po svom modernom i elegantnom dizajnu. Imaju preciznu tehnologiju i koriste elemente koji stvaraju ozbiljan i senzacionalan stil. Ručni satovi Police su namenjeni muškarcima sa jedinstvenim i unikatnim stilom koji povezuje sadašnjost i budućnost.

Svaka kolekcija Police satova je pomno dizajnirana, isprepletena maštom, spontanosti i kreativnosti, pa izuzetak nije ni kolekcija za 2018. godinu. Sat je danas stvar prestiža i nezaobilazan deo outfita. Manji ili veći, elegantan ili sportski, Police muški satovi su omiljeni aksesoar svakog muškarca 21.veka.

Crazy Time će vam u ovom blogu izdvojiti neke najinteresantnije Police muške satove iz poslednje kolekcije.

Police Bushmaster

Ručni sat POLICE BUSHMASTER je sat od nerđajućeg čelika. Sa crno-plavim detaljima u kućištu i  tamno-plavom kožnom narukvicom, Police Buschmaster je drugi naziv za mušku sportsku eleganciju.

Ovaj analogni sat prikazuje datum i vreme. Vodootporan je do 50 m, odnosno 5 bara. Mehanizam je kvarcni, a staklo mineralno. Velišina kućišta od 52mm  savršeno pristaje svačijem zglobu. Police Bushmaster savršeno odgovara kako casual tako i sportskom stilu.   

 Police Rattlesnake

Police Rattlesnake je za razliku od njegovog prethodnika Bushmastera sat koji odiše elegancijom. Ceo je izrađen od nerđajućeg čelika, što mu daje neverovatan stilski izgled.

Narukvica od nerđajućeg čelika, kućište od nerđajućeg čelika i beli točkić sa tri ručna kretanja ostaviće bez daha svakog muškarca. Multifunkcionalni displej za prikaz, kvarcni mehanizam, kućište od 52mm – čine ovaj sat odličnim izborom svakog poslovnog muškarca.

Police Adder

Ukoliko ste miljenik malo glomaznijih satova i više volite sportsku eleganciju, onda je Police Adder pravi izbor za vas. Ovaj veliki Police sat čije je kućište napravljeno od nerđajućeg čelika, je odraz buntovnog stila jednog muškarca. Narukvica ovog sata je napravljena od braon kože, sa teget detaljima, koji krase i kućište. Vodootporan je do 50m i ima kvarcni mehanizam.

Crazy time prodavnica satova ima široku ponudu atraktivnih Police satova. Dođite do nas ili pogledajte celokupnu  ponudu na našem sajtu www.prodaja-satova.rs 

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*