Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Poništi

.

.

Garancija

Svaki naš proizvod rezultat je višegodišnjeg razvoja i posvećenosti dizajnerskih i tehničkih timova, tako da iskreno očekujemo da i Vi najmanje toliko godina uživate u njima. 

Na ovoj stranici pročitajte više o prednostima garancije koju dobijate u Crazy Time prodavnici.  

prodaja satova garancija

Svi naši proizvodi dolaze sa internacionalnom i domaćom garancijom. Period važenja garancije varira u zavisnosti od proizvoda: satovi dolaze sa dvogodišnjom garancijom, dok garancija za ostale vrste proizvoda važi šest meseci od datuma kupovine. Bliži uslovi garancije određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije, našim Pravilnikom o rešavanju reklamacija, a sažet opis se može pogledati i u samom garantnom listu.

Garancija pokriva nesaobraznost proizvoda, odnosno greške u proizvodnji i materijalu. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, više sile, posledica pokušaja dorade ili popravke proizvoda u neovlaštenom servisu. Ukoliko je reklamacija uvažena otklanja se:

* Popravkom

* Zamenom proizvoda za identičan ili adekvatan drugi proizvod iste vrednosti

* Povratom novca 

 

Pravo na garanciju se može ostvariti uz popunjen reklamacioni list, prezentaciju proizvoda i fiskalnog računa. Zahtev za reklamaciju se može uložiti u našoj prodavnici ili direktnim slanjem u ovlašđeni servis.

Ukoliko proizvod šaljete direktno u našu prodavnicu putem pošte ili kruirske službe, Crazy Time ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu

 

Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju Vaša prava koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti potrošača.