Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Poništi

.

Filter By

Recent Posts

Search

.

Veliki izbor originalnih ženskih parfema po najpovoljnijim cenama.

Ženski parfemi

Veliki izbor originalnih ženskih parfema po najpovoljnijim cenama. Porudžbine preko našeg web shopa i dostava na teritoriji cele Srbije.

4.750,00 RSD
3.083,33 RSD
7.416,67 RSD
8.583,33 RSD
3.541,67 RSD
3.416,67 RSD
5.500,00 RSD
6.666,67 RSD
5.083,33 RSD

50 ml.

“La vie est belle” ili “Život je lep”. Parfem je inspirisan idejom prirodne i jednostavne lepote, slobode od društvenih normi i izbora lične vizije sreće. Bočica parfema je u stvari redizajn bočice iz 1949. godine, a za zaštitno lice kampanje je odabrana Julia Roberts.

4.750,00 RSD

50 ml.

Ona ima držanje, korača visoko podignute glave, sa onim samo njoj svojstvenim osmehom. Poseduje urođenu sposobnost da uvek bude seksi i izuzetno samouverena. Ima razvijen smisao za modu i eleganciju, voli raskoš i ekscentričnost i glamur sveta Heaute Couture. Ona je Versace žena. Baš za nju kreirano je nekoliko parfema sa potpisom Versace koje možete pronaći u Jasmin parfimerijama. Versace Crystal Noir parfem je verovatno najzavodljiviji i najluksuzniji od svih.

3.083,33 RSD

100 ml.

Coco Mademoiselle od Chanel-a je elegantan, luksuzan, prefinjen i privlačan ženski parfem. Posle Coco-a, Coco Mademoiselle je sećanje na markantnu i kontradiktornu ličnost Gabriele Chanel. Miris je svjetliji u odnosu na Coco kao i njegova kutija. Parfem Mademoiselle se otvara blistavom pomorandžom i bergamotom. U srcu ovog glamuroznog parfema su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota pačulija, vetivera, tonke, opopanaksa, vanile i belog mošusa.

7.416,67 RSD

150 ml. TESTER

Chance Eau Tendre od Chanel-a je nežan, blistav i glamurozan parfem namenjen prefinjenim ženama. Ovaj  parfem se otvara notama dunje i grejpfruta. U srcu ovog elegantog i sofisticiranog parfema su zumbul i jasmin, dok bazu parfema čine note ambera, kedra, belog mošusa i irisa.

8.583,33 RSD

60ml.

Exotic (2015) od Jimmy Choo-a je luksuzan, privlačan, glamurozan i neodoljiv ženski parfem. Ovaj parfem predstavlja egzotičnu i letnju interpretaciju mirisa Jimmy Choo iz 2011. godine, a otvara se notama crne ribizlae i ružičastog grejpfruta. U srcu ovog prefinjenog, očaravajućeg, šarmantnog i senzualnog parfema su Hristovo cveće i orhideja, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota maline i pačulija. Parfem Jimmy Choo Exotic (2015) je napravljen u elegantnoj i luksuznoj bočici koja je istog oblika kao i prethodna Exotic izdanja, samo je ovoga puta pakovanje tirkizne boje.

3.541,67 RSD

65 ml.

Mirisni buket svežine oslobađa poput vibrirajuće svetlosti kristala.

3.416,67 RSD

80 ml.

Koncept se bazira na ideji moderne grčke boginje i evocira snagu, dinamičnost i osvajanje. Slana, cvetna kompozicija okarakterisana kao sveži orijentalac sadrži iskričavu zelenu mandarinu, vodene tonove jasmina i vatreni cvet đumbira u vrhu, kao i posoljenu vanilu u srcu. U bazi su note sandalovine, kašmira i ambergrisa. Lice parfema je brazilska manekenka Luma Grothe. Oblik bočice inspirisan je krunom lovora, a dizajnirao ju je Marc Ange.

5.500,00 RSD

Good Girl je najsmeliji Carolina Herrera parfem, najprovokativniji do sada. Više od trideset godina, kuća Herrera kombinuje modu i mirise definisane neusiljenom elegancijom i sofisticiranošću koji odišu stilom Njujorka. Kao i obično, novi Carolina Herrera parfem reflektuje multidimenznionalne stavove moderne žene. Ovaj parfem je moćan koliko i senzualan. To je smela kombinacija tamnih i svetlih elemenata. Za ženu koja zna kada je dobro biti loš. Inovacija je u dizajnu bočice, jer šta bolje opisuje i definiše ženu nego par salonki sa vrtoglavim štiklama. Lepota modnh revija kombinovana sa izuetnim inovacijama i znanjem. Moćna kreacija koja može da transformiše ženu u femme fatale samo jednim zvukom štikle. Borba između dobra i zla, prefinjenosti i pobune. It's so good to be bad!

6.666,67 RSD

75 ml.

Topla i senzualna mirisna interpretacija dodira kašmira na koži. Orijentalno – cvetna kompozicija zadržava karakterističnu notu linije – cvet narandže.

5.083,33 RSD