Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Poništi

.

.

Lista proizvoda po firmama Chanel

7.500,00 RSD
8.583,33 RSD
7.416,67 RSD

100 ml. TESTER

Bleu de Chanel Eau de Parfum je jedinstven, svež, čist i duboko senzualan muški parfem. Ovaj avanturistički parfem se sastoji od nota ružičastog bibera, citrusa, nane, muškarnog oraha, vetivera, grejpfruta, kedra, tamjana, jasmina, pačulija, đumbira i sandalovine. Ovaj parfem je pojačana i intenzivnija verzija mirisa Bleu de Chanel iz 2010. godine.

7.500,00 RSD

150 ml. TESTER

Chance Eau Tendre od Chanel-a je nežan, blistav i glamurozan parfem namenjen prefinjenim ženama. Ovaj  parfem se otvara notama dunje i grejpfruta. U srcu ovog elegantog i sofisticiranog parfema su zumbul i jasmin, dok bazu parfema čine note ambera, kedra, belog mošusa i irisa.

8.583,33 RSD

100 ml.

Coco Mademoiselle od Chanel-a je elegantan, luksuzan, prefinjen i privlačan ženski parfem. Posle Coco-a, Coco Mademoiselle je sećanje na markantnu i kontradiktornu ličnost Gabriele Chanel. Miris je svjetliji u odnosu na Coco kao i njegova kutija. Parfem Mademoiselle se otvara blistavom pomorandžom i bergamotom. U srcu ovog glamuroznog parfema su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota pačulija, vetivera, tonke, opopanaksa, vanile i belog mošusa.

7.416,67 RSD