Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Poništi

.

Filter By

Recent Posts

Search

.

Prodaja parfema svih brendova po najboljim cenama. Besplatna dostava

Parfemi

Kupovina parfema, mirisa i losiona za telo po najboljim cenama na Crazy Time online shopu. Stotine brendova autentičnih parfema, uz besplatnu dostavu na željenu adresu.
5.166,67 RSD
4.750,00 RSD
4.166,67 RSD
3.083,33 RSD
4.166,67 RSD
7.416,67 RSD
3.750,00 RSD
8.583,33 RSD
7.500,00 RSD
3.541,67 RSD
3.250,00 RSD
3.416,67 RSD

60 ml.

Armani Code Profumo odzvanja stvarnom i prisutnom muževnošću. Iznijansirano izobilje zanosnog mirisa stvara neodoljivu privlačnost. Fuzija sa kožom je opipljiva!

5.166,67 RSD

50 ml.

“La vie est belle” ili “Život je lep”. Parfem je inspirisan idejom prirodne i jednostavne lepote, slobode od društvenih normi i izbora lične vizije sreće. Bočica parfema je u stvari redizajn bočice iz 1949. godine, a za zaštitno lice kampanje je odabrana Julia Roberts.

4.750,00 RSD

ACQUA DI GIO HOMME klasičan je miris koji poziva na beg na egzotično ostrvo Pantelerija, gde Giorgio Armani provodi praznike. To je priča o begu, slobodi, svežini i harmoniji. Osnovne karakteristike ovog mirisa u potpunosti se slažu sa stilom gospodina Armanija: bezvremenost, čistoća, jednostavnost, elegancija, senzualnost. Svež, čist, živahan miris, stvoren originalnom kombinacijom jasmina, drveta i mošusa koji muškarca odvodi u zavodljivi svet snova.

4.166,67 RSD

50 ml.

Ona ima držanje, korača visoko podignute glave, sa onim samo njoj svojstvenim osmehom. Poseduje urođenu sposobnost da uvek bude seksi i izuzetno samouverena. Ima razvijen smisao za modu i eleganciju, voli raskoš i ekscentričnost i glamur sveta Heaute Couture. Ona je Versace žena. Baš za nju kreirano je nekoliko parfema sa potpisom Versace koje možete pronaći u Jasmin parfimerijama. Versace Crystal Noir parfem je verovatno najzavodljiviji i najluksuzniji od svih.

3.083,33 RSD

100 ml.

Dylan Blue je esencija današnjeg Versace muškarca. Ovo je miris prepun karaktera i individualnosti, izraz muževne snage i harizme. Sviđa mi se kako uzima tradicionalne note i čini ih potpuno modernim, potpuno svežim za danas, i sutra.“ izjavila je Donatella Versace. Drvenasti, fougère miris, izazito individualan, sa mirisnom drvenastom aromom koja je bazirana na jedinstvenim olfaktornim svojstvima prirodnih sastojaka i molekula najnovije generacije.

4.166,67 RSD

100 ml.

Coco Mademoiselle od Chanel-a je elegantan, luksuzan, prefinjen i privlačan ženski parfem. Posle Coco-a, Coco Mademoiselle je sećanje na markantnu i kontradiktornu ličnost Gabriele Chanel. Miris je svjetliji u odnosu na Coco kao i njegova kutija. Parfem Mademoiselle se otvara blistavom pomorandžom i bergamotom. U srcu ovog glamuroznog parfema su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota pačulija, vetivera, tonke, opopanaksa, vanile i belog mošusa.

7.416,67 RSD

1OO ml.

BOSS BOTTLED INTENSE EDP je moćnija i prefinjenija interpretacija originalnog mirisa, sa većom koncentracijom dragocenih ulja. Poseduje veću koncentraciju začinjenih i toplih drvenastih nota, za nepogrešivo muževnu i bogatu senzualnost. Otkrijte novo, prodornije i odlučnije lice mirisa muškarca današnjice. Isti nerazmetljiv dizajn staklene bočice predstavlja klasične BOSS ideale elegancije i stila.  

3.750,00 RSD

150 ml. TESTER

Chance Eau Tendre od Chanel-a je nežan, blistav i glamurozan parfem namenjen prefinjenim ženama. Ovaj  parfem se otvara notama dunje i grejpfruta. U srcu ovog elegantog i sofisticiranog parfema su zumbul i jasmin, dok bazu parfema čine note ambera, kedra, belog mošusa i irisa.

8.583,33 RSD

100 ml. TESTER

Bleu de Chanel Eau de Parfum je jedinstven, svež, čist i duboko senzualan muški parfem. Ovaj avanturistički parfem se sastoji od nota ružičastog bibera, citrusa, nane, muškarnog oraha, vetivera, grejpfruta, kedra, tamjana, jasmina, pačulija, đumbira i sandalovine. Ovaj parfem je pojačana i intenzivnija verzija mirisa Bleu de Chanel iz 2010. godine.

7.500,00 RSD

60ml.

Exotic (2015) od Jimmy Choo-a je luksuzan, privlačan, glamurozan i neodoljiv ženski parfem. Ovaj parfem predstavlja egzotičnu i letnju interpretaciju mirisa Jimmy Choo iz 2011. godine, a otvara se notama crne ribizlae i ružičastog grejpfruta. U srcu ovog prefinjenog, očaravajućeg, šarmantnog i senzualnog parfema su Hristovo cveće i orhideja, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota maline i pačulija. Parfem Jimmy Choo Exotic (2015) je napravljen u elegantnoj i luksuznoj bočici koja je istog oblika kao i prethodna Exotic izdanja, samo je ovoga puta pakovanje tirkizne boje.

3.541,67 RSD

75 ml.

Dolce&Gabbana Intenso je aromatičan drveni miris koji odiše elegancijom i predstavlja kontrast između čistih, svežih i bogatih, toplih aroma. Najavljen je kao miris čistog instinkta i moći emocija koje se slobodno izražavaju; miris odlučnog čoveka, istovremeno tradicionalnog i modernog.

3.250,00 RSD

65 ml.

Mirisni buket svežine oslobađa poput vibrirajuće svetlosti kristala.

3.416,67 RSD