Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Reset

.

Recent Posts

Search

Prodaja parfema - tri omiljena parfema Francuskinja
Svi znamo da je izbor pravog parfema veoma bitan, pa je samim tim i prodaja parfema. Još su Stari Grci i Rimljani poznavali tajnu pravljenja parfema koje su koristili za svoje religijske ceremonije. Prema njihovom mišljenju lep miris je poticao od boga, bio je magičan, mističan, a takođe i erotični atribut.
Prodaja satova - modeli koji nikada ne izlaze iz mode
Prodaja satova renomiranih svetskih dizajnera je stvar luksuza i prestiža. Ni jedan outfit nije potpun bez odgovarajućih aksesoara. Oni daju savršenu završnicu odevnoj kombinaciji i imaju moć da i najjednostavnije komade garderobe pretvore u glamurozni look.
Prodaja satova renomiranih svetskih dizajnera
Uncategories 0 Comments views (1618)
Prodaja satova, kao i kupovina odgovarajućeg, koji će se slagati uz vaš stil, nije jednostavna stvar. Iako ima dosta satova na tržištu, pronalaženje onog koji je moderan, visoko kvalitetan i koji odgovara vašem ukusu, može biti izazov. Sužavanje polja izbora, je najbolja opcija. Od luksuznih brendova, pa sve do „must have“ modernih satova, svaki od dizajnera se trudi da pridobije simpatije među kupcima.
Police muški satovi
Uncategories 0 Comments views (9293)
Police muški satovi za sezonu 2018. ostavljaju bez daha. Pristupačna cena i odličan dizajn je ono što ovaj brend izdvaja u odnosu na druge.
Sector satovi
Uncategories 0 Comments views (2824)
Sektor satovi su svoj brend osnovali u Italiji 1973.godine, kao brend sportskih satova povezanih novom inovativnom porukom „No Limits“. Namenjeni su osobama sa istančanim ukusom i prpoznatljivim stilom.
Festina satovi
Uncategories 0 Comments views (4548)
Festina satovi su modni brend koji je davne 1902 godine osnovao švajcarski proizvođač satova poznat po svojoj tehničkoj preciznosti. Prepoznatljivi su po različitim stilovima i dizajnu, kako za muškarce , tako i za žene. Njihovi hronografski satovi su možda najprepoznatljiviji zbog praktičnosti i funkcionalnosti dizajna. Od modernih, pa do starinski inspirisanih modela, koji su dostupni u najrazličitijim bojama, Festina nudi po nešto za svačiji u